Σώρρας: «Να βγω πρωθυπουργός και θα δείτε τι θα γίνει. Θα πάρω την Ελλάδα και θα λιώσω όλα αυτά τα ζαβά»

Η επόμενη κυβέρνηση είναι η “Ελλήνων Συνέλευσις” λέει σε συνέντευξή του από τις φυλακές Κορυδαλλού ο Αρτέμης Σώρρας.

Η επόμενη κυβέρνηση είναι η Ελλήνων Συνέλευσις” επισημαίνει ο Αρτέμης Σώρρας σε συνέντευξή του, τονίζοντας παράλληλα ότι “Η Ένωση των Ελλήνων θα φέρει τέλος στη δυναστεία”.

Συνέντευξη στο “Έθνος της Κυριακής” έδωσε ο καταδικασθείς για υπεξαίρεση Αρτέμης Σώρρας, όπου υποστηρίζει πως η σύλληψή του τον προηγούμενο Ιούνιο συνέβη οικειοθελώς, έτσι ώστε να τελείωσει “το μεγάλο μένος που έχει για μένα το παρακράτος”, όπως λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά.

“Μα με έπιασαν και ποτέ νομίζετε; Αν ήθελα δεν θα με έβρισκαν… Κάθισα να συλληφθώ για να δοθεί ένα τέλος, να δούμε τι θέλουν. Αυτό που έγινε, έγινε στρατηγικά για να τελειώσει ένα μεγάλο μένος που έχει για μένα το παρακράτος”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σώρρας, προσθέτοντας πως η σύλληψή του έγινε για να “βγει ωραία στα κανάλια” και συμπληρώνει ότι αρέσει πολύ και στον ίδιο αυτή η κατάσταση επειδή γίνεται, όπως λέει, διαφήμιση στο πρόσωπό του.

Όπως μάλιστα δηλώνει, σκέφτεται και να δραπετεύσει, έτσι ώστε να ξαναβγούν, όπως αναφέρει, οι δημοσιογράφοι στα κανάλια και να έχουν δουλειά, ενώ επιτίθεται και στη Δικαιοσύνη, χαρακτηρίζοντας πολιτική τη δίωξή του. “Δεν υπάρχει ελληνική Δικαιοσύνη. Υπάρχει η Δικαιοσύνη και δεν λάμπει η αλήθεια γιατί εκεί μέσα δεν βρίσκεται κανείς που να υπηρετεί τη Δικαιοσύνη. Όλοι μιλούν για καλό και για κακό και κανείς για δίκαιο και άδικο. Πρόκειται για ένα παγκόσμιο αδίκημα και θα τιμωρηθούν πάρα πολλοί και μάλιστα άσχημα Ο χρόνος δεν έχει σημασία. Για ό,τι έχω κάνει και σε ό,τι ενέργειες έχω προβεί είναι ενημερωμένος προ μηνών ο εισαγγελέας και ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου. (…) Είμαι στη φυλακή για ψεύτικες κατηγορίες. Είναι μια καθαρή πολιτική δίωξη”

“Από τότε το δογματικό καθεστώς είναι σε μία αποστολή πώς θα με βάλει φυλακή πώς θα με σκοτώσει πώς θα βάλει τις παρακρατικές οργανώσεις του να σπάσει τα γραφεία μου. Και τώρα που θα βγω έξω για παράδειγμα δεν θα με βλέπει κανείς να βγαίνω στη λαϊκή ή να πηγαίνω βόλτα στο Μοναστηράκι”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Ελλήνων Συνέλευσις, ο οποίος θεωρεί εφικτή μία κυβέρνηση από την “Ελλήνων Συνέλευσις”.

“Τα ποσοστά μου ανεβαίνουν, έχω το 42% της Ελλάδας”, σημειώνει χαρακτηριστικά και συνεχίζει λέγοντας: “Γίνεται πλάκα μέσω των καναλιών για να πέσουν τα ποσοστά μου. Ενημερώνω όλους ότι τα ποσοστά μου ανεβαίνουν και θα ανέβουν έως το τέλος”.

“Θα πάρω την Ελλάδα και θα λιώσω όλα αυτά τα ζαβά. Καθίστε να βγω πρωθυπουργός και θα δείτε τι θα γίνει. Θα ηγούμαι του φορέα του ελληνικού έθνους. Δεν χρειάζεται να συμμετέχω εγώ στις εκλογές, θα βγουν οι βουλευτές μου, που θα είναι παντού και εγώ θα είμαι ο πρόεδρος. Δεν πάει να είμαι και στο Γκουαντάναμο, στη φυλακή, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα”, κατέληξε ο Αρτέμης Σώρρας.

 

[diaforetiko]

* Τα ειδησεογραφικά άρθρα μας 'αλιεύονται' και αναρτώνται από όσο το δυνατόν ασφαλέστερες πηγές. Σε περίπτωση που εντοπίσετε κάποια ανακριβή και αναληθή δημοσίευση, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα. Προσπαθούμε για την καλύτερη δυνατή ενημέρωσή σας. Ευχαριστούμε θερμά.
loading...
Advertisment ad adsense adlogger